Skip to content Skip to footer

Veelgestelde vragen

Tarieven

De tarieven vind je in onderstaande link.

Het kindertarief geldt bij kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Kinderen onder de 3 jaar hebben gratis entree. Bij twijfel van leeftijd, behoudt Mondo Verde het recht om naar een legitimatiebewijs te vragen. Bij geen document, kan Mondo Verde de kinderentreeprijs óf volwassenentreeprijs in rekening brengen.

Het is niet verplicht om het e-ticket te printen. Het beste is om op voorhand het ticket te downloaden (met de QR-code en barcode). Aan de kassa hebben we soms last van een slechte telefonieverbinding. Als de tickets niet op voorhand gedownload zijn, kan het zijn dat onze medewerkers vragen om even uit de rij te gaan en de tickets op te zoeken, om de doorstroom te bevorderen.

Nee, helaas geeft Mondo Verde geen korting voor een verjaardag.

De tickets voor een dagbezoek koop je via onderstaande link of aan de kassa op de dag van jouw bezoek.

Ja, je kan jouw ticket* “omzetten” in een seizoenkaart. De waarde van het ticket (exclusief het All You Can Eat) wordt van het seizoenkaartbedrag in mindering gebracht. Het resterende bedrag dien je daarna met de pin of contant bij te betalen. Dit kan echter alleen op de dag van uw bezoek binnen de openingstijden aan de kassa. Je ontvangt van een medewerker een formulier waarop je de benodigde gegevens moet invullen.

*Heeft u een ticket gekocht bij één van onze partners, kunt u informeren aan de kassa wat u nog moet bijbetalen om een seizoenkaart te verkrijgen.

Op de dag van jouw bezoek, neem je de abonnementspas (van het aangesloten park van Dier & Park) mee. Deze laat je zien aan de kassa. De medewerker zal dan kijken of het abonnement nog geldig is, en daarna wordt er de vooraf bepaalde korting gegeven.

De begeleider van een zelf meegebrachte rolstoel, heeft recht op begeleiderskorting.

De persoon in de rolstoel dient de normale entreeprijs te betalen.

Toegang en parking

Je dient op voorhand niet te reserveren, maar je kan gewoon langskomen.

Er is een betaalparkeerplaats (€8,50) toegankelijk.

Het is helaas niet mogelijk om elektrische wagens op te laden in Mondo Verde. De elektrische laadpaal op de bussenparkeerplaats is gereserveerd voor de directie van Mondo Verde.

De cadeaubon is te besteden bij de kassa, de Toscaanse Villa en het Alhambra. De cadeaubon dient éénmalig gebruikt te worden. Het restbedrag wordt niet contant of per pin teruggegeven. Daarnaast wordt er ook geen nieuwe cadeaubon opgesteld met het resterend bedrag.

In Mondo Verde is het dragen van een mondmasker niet verplicht. Daarnaast is de 1,5 meter-regel ook niet meer van toepassing.

Natuurlijk. De toiletten bij de Receptie, Toscaanse Villa en het Alhambra zijn voorzien van luiertafels. Daarnaast zijn er magnetrons voor het verwarmen van babyvoeding ter beschikking in de Toscaanse Villa en het Alhambra.

Voor de actuele openingstijden klik je op de onderstaande link.

Mondo Verde bevindt zich op het volgende adres: Groene Wereld 10, 6372 PW Landgraaf, Nederland.

Het is verboden om te overnachten op de parkeerplaats van Mondo Verde.

Nee, vanaf vrijdag 25 februari 2022 is het niet meer nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen voor jouw bezoek aan Mondo Verde.

Mondo Verde heeft helaas geen eigen rolstoelen ter beschikking. 

Nee. Voor jouw veiligheid en voor het welzijn van onze dieren zijn huisdieren niet toegestaan in het park. Er is ook geen kennel beschikbaar. Word je begeleid door een hulphond? Neem op voorhand contact op met de Receptie via info@familieparkmondoverde.nl.

Horeca

Ja, in Mondo Verde vind je een tal van horecapunten terug met verschillende gerechten. Het is mogelijk om zowel binnen als buiten te eten.

Iedere bezoeker in het park heeft betaald voor het All You Can Eat. Hierdoor ontvang je geen bandje en hoef je ook niet de kassabon te laten zien bij de horecapunten.

In het park hebben wij 4 horecapunten, die allemaal iets aanbieden van het All You Can Eat. In de Toscaanse Villa verkrijg je pasta (bolognese, roomsaus en vegetarische saus), groentesoep, tomatensoep, broodjes (kaas, ham, salami en worst), ranja en warme dranken. Deze etens- en drinkwaren zitten inbegrepen in het All You Can Eat. Bij de Rijstwagen verkrijg je rijst (kipkerrie, zoetzure saus en vegetarische saus), ranja en warmedranken. Deze etens- en drinkwaren zitten inbegrepen in het All You Can Eat. Bij de Attracties heb je de Pannenkoeken. Hier verkrijg je pannenkoeken (naturel, met stroop of met poedersuiker) en slush-ijs (mits aangekochte beker van €1,50). Deze etens- en drinkwaren zitten inbegrepen in het All You Can Eat. Bij het Alhambra verkrijg je warme dranken. Voor deze producten dien je geen kassabon te tonen. Je mag iedere keer 2 porties (etenswaren) en 2 drankjes per persoon meenemen. Daarnaast mag je zo vaak terugkomen als je wilt. De frieten en snacks zijn tegen betaling.

Plattegrond van het park

Ja, bij de Receptie zijn plattegronden van het park te koop voor €2,00 per stuk.

Dieren

Het is alleen toegestaan om dieren te voederen waarbij er een voederautomaat staat. Bij de andere dieren is het ten strengste verboden om de dieren te voeren. Als er aan deze regel niet gehouden wordt, dan hebben wij het recht om te handhaven, waarbij er geen recht is op teruggave van gelden.

Ja, het is mogelijk om dieren symbolisch te adopteren. Hiervoor vind je meer informatie via onderstaande link.

Attracties

Iedere attractie heeft een andere lengtemaat. Daarom kijk je het best op onderstaande pagina bij de attracties.

Seizoenkaart

Het is mogelijk om zowel online als aan de kassa een seizoenkaart te kopen. Via onderstaande link koop je een seizoenkaart online.

Het is niet mogelijk om een seizoenkaart over te dragen aan derden. Je kan wel een seizoenkaart cadeau geven, maar een bestaande seizoenkaart kan niet overgezet worden naar derden.

Een seizoenkaart in 2024 geeft toegang tot Mondo Verde van de dag van de aankoop tot en met 31 december 2024.

Meld dit bij de Receptie van Mondo Verde. Hier wordt een duplicaat voor jou afgedrukt. Wij vragen wel €5,00 voor het afdrukken van jouw tweede seizoenkaart.

Ja, op de dag van jouw bezoek maken wij een foto van jou als je een seizoenkaart wilt aankopen. Deze foto wordt gelinkt aan jouw seizoenkaart.

Ieder bezoek dien jij als seizoenkaarthouder €6,00 te betalen voor het All You Can Eat.

Met een seizoenkaart van Mondo Verde kan jij het park het gehele seizoen bezoeken. Het geeft jou ook recht op kortingen bij aangesloten parken van Dier & Park, Pakawi Park, Billybird Parken en Kinderstad Heerlen.

Er wordt een parkeerstrippenkaart aangeboden van €25,00 voor 10 keer parkeren tijdens jouw bezoek aan Mondo Verde. Deze is alleen te gebruiken in combinatie met een geldige seizoenkaart die verbonden is aan de parkeerstrippenkaart. 

Per dag ontvang je 1 parkeermunt voor de parkeerstrippenkaart. Het is helaas niet mogelijk om alle munten in een keer te ontvangen. Ben je jouw parkeermunt verloren, dan dien je helaas tegen het reguliere tarief een nieuwe parkeermunt te kopen.

Verloren voorwerpen

De voorwerpen die door medewerkers van Mondo Verde worden gevonden, worden naar de Receptie gebracht. Hier blijven ze gedurende een maand liggen. De receptie is bereikbaar op 045-5350161 of via mail info@familieparkmondoverde.nl.

Nee, helaas is het niet mogelijk om een kluisje te huren.

Nee, helaas is het niet mogelijk om een bolderwagen te huren.

Parkreglement en veiligheid

Ja. Foto’s die worden genomen tijdens jouw bezoek aan Mondo Verde mogen echter alleen gebruikt worden in strikte familiekring. Mondo Verde is een privédomein en voor elk commercieel of professioneel gebruik van in Mondo Verde genomen foto’s moet er vooraf een aanvraag worden ingediend of toestemming worden gegeven.

Ja, het is mogelijk een trouwfoto’s te maken in Mondo Verde. De aangepaste tarieven vind je terug bij de onderstaande link.

Ja. Om veiligheidsredenen behoudt Mondo Verde het recht om kleren en persoonlijke voorwerpen bij de ingang en in het park te inspecteren.

Werken bij Mondo Verde

Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures. Deze vind je terug op onze website.

Ja, het is mogelijk om stage te lopen in Mondo Verde. Neem hiervoor contact op met info@familieparkmondoverde.nl. Deze medewerkers zullen jouw aanvraag doorsturen naar de desbetreffende afdeling.

Stel jouw vraag