Skip to content Skip to footer

All You Can Eat

Met een volle buik naar huis

Je hoeft geen picknickmand klaar te maken voor jouw bezoek aan Mondo Verde. In de entreeprijs zit het All You Can Eat inbegrepen. Dit betekent dat een tal van etenswaren en drinkwaren inbegrepen zijn in het All You Can Eat. 

All You Can Eat

De volgende drink- en etenswaren zijn inbegrepen in het All You Can Eat:

Bij iedere eetgelegenheid is een allergenenlijst beschikbaar. Bij de Toscaanse Villa verkrijg je ook glutenvrije pasta en glutenvrije groentesoep. Hier dient wel naar gevraagd te worden bij één van de medewerkers. 

Niet inbegrepen

De volgende drink- en etenswaren zijn NIET inbegrepen in het All You Can Eat. 

Al onze prijzen zijn onder voorbehoud van prijs-en/ of btw-stijgingen.

Mondo Verde gaat VERDE

In 2022 startte Mondo Verde al met Mondo Verde gaat VERDE. In eerste instantie zijn de plastic bekers bij het slush-ijs weggehaald om te verduurzamen en om afvalverspilling tegen te gaan. Wegens groot succes van de HERBRUIKBARE slush-ijsbeker heeft Mondo Verde nu haar eigen beker met rietje.
De herbruikbare slush-ijsbekers zijn te koop voor €1,50 per stuk.

Om verder te verduurzamen en om wegwerpproducten tegen te gaan, zijn de wegwerpbekers niet meer verkrijgbaar. De warme dranken (zoals koffie, thee, etc.) en de ranja van het All You Can Eat nuttig je met de HERBRUIKBARE beker.
De herbruikbare bekers zijn te koop voor €1,00 per stuk.

De HERBRUIKBARE slush-ijsbekers en koffiebekers zijn de ideale souvenirs van Mondo Verde. Neem jouw aangekochte beker ook zeker mee naar huis om de beker opnieuw te gebruiken! Natuurlijk mag je van thuis uit ook jouw eigen slush-ijsbeker of koffiebeker meenemen. Een koffiebeker met een inhoud van +200 ml en een slush-ijsbeker met een inhoud van +250 ml zijn helaas niet toegestaan.

Openingstijden van de horeca

De horeca sluit een halfuur voor sluitingstijd.

Volg Mondo Verde:

Bewonder...