Skip to content Skip to footer

Koop jouw tickets voor Halloween the Little Villains VI

Halloween the Little Villains VI, de kindereditie van de Halloween, komt er weer aan! Op 21 oktober 2023 om 18.30 uur nemen de monsters van Halloween Mondo Verde over en toveren het landschap om in een spookachtig gebied. Op verschillende plaatsen in het park zullen er griezels, monsters en leuke Halloween-activiteiten aanwezig zijn.

Op deze editie zal het park verdeeld zijn in verschillende leuke zones met aparte thema’s. Verder mogen de kinderen verkleed komen naar het park en deelnemen aan de kostuumwedstrijd! Wat beleven de kinderen allemaal?

 • De Vampieren Jungle
 • De ‘Addams Family’ Tunnel
 • De Insecten, Heksen en Trollen
 • De Pompoenkoning
 • Fire and Ice (met onder andere vuur en led acts)
 • Kindergrime

Daarnaast opent Mondo Verde ook haar attracties en zijn er vele lekkernijen te verkrijgen. Bovendien ontmoeten de kinderen ook nog leuke creepies.

Praktische informatie over Halloween the Little Villains VI:

 • Om 18.30 uur opent Mondo Verde haar poorten voor een leuke en spannende wandeling door het park. Het park sluit om 22.30 uur.
 • Iedereen die het Halloween the Little Villains VI bezoekt, dient een ticket te kopen (met uitzondering van kinderen tot 3 jaar).
 • Deelname aan Halloween the Little Villains is voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar en onder begeleiding van ouder(s)/verzorgende.
 • Dit evenement valt buiten de reguliere openingstijden van het park, hierdoor dienen seizoenkaarthouders ook een ticket te kopen.
 • Dit evenement valt buiten de reguliere openingstijden van het park, hierdoor is het All You Can Eat concept niet van toepassing.
 • Mondo Verde beschikt over een eigen betaalparkeerplaats. Een parkeermunt kost €5,00 per auto. In het entreeticket zit het parkeren niet inbegrepen.
 • Om als (hobby)fotograaf of als cameraman het evenement te bezoeken, neem dan voor meer informatie en voor de voorwaarden contact op met photo@the-villains.com.
 • Dit evenement is geschikt voor mindervaliden. Bovendien beschikt de parkeerplaats van Mondo Verde ook over invalideparkeerplaatsen en liggen direct naast de ingang van het park. Een parkeermunt kost €5,00 per auto. In het park zijn verharde paden en het Tropisch Paradijs beschikt over een ligt. Bovendien zijn er speciale voorzieningen, zoals aangepaste toiletten.
 • Tijdens Halloween the Little Villains blijft het Parkreglement van toepassing.
Wat is Halloween the Little Villains?

Halloween The Little Villains is een groot evenement in Zuid-Limburg gericht op de kinderen! Dit jaar beleven wij de 6e editie! Elk jaar horen wij enthousiaste reacties dat het geweldig is! Betaalbare tickets, toegankelijk voor jong en oud en op een schitterende locatie: Mondo Verde. De organisator van dit evenement is Twilight Fantasy Productions.

Wanneer is het evenement Halloween the Little Villains?

Op zaterdag 21 oktober, van 18:30 tot 22:30 uur, vindt het leukste kinderhalloween evenement plaats in het zuiden van Nederland. De attracties zijn eveneens geopend, waaronder Treno, Havana Spinning Adventure, Mondo Volare, El Niño, en nog vele andere.

Wat zijn (scare) zones?

(Scare) zones zijn gethematiseerde gebieden in het park waar acteurs rondlopen die ervoor zorgen dat je jij een superleuke Halloween hebt! Alle (scare)zones zijn inbegrepen in het ticket, dus zijn vrij te bezoeken tijdens de openingstijdens van het evenement.

Kan ik overnachten in de buurt van Mondo Verde?

Er zijn diverse mogelijkheden om een hotel, kampeerboerderij of campingverblijf te boeken. Zoek op Google naar “overnachten in de buurt van Mondo Verde Landgraaf”. 

Is Halloween the Little Villains geschikt voor kleine kinderen?

Jazeker! De acteurs weten hoe zij met kinderen moeten omgaan. Daar wordt dus zeker rekening mee gehouden! Natuurlijk kan het soms wel eens even spannend zijn. Jij als ouder/verzorgende weet het beste hoe jouw kind reageert!

Deelname aan Halloween the Little Villains is voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar en onder begeleiding van ouder(s)/verzorgende.