Skip to content Skip to footer

Communie

De eerste stap

Gaat uw kind de communie doen en bent u op zoek naar een locatie om dit te vieren?
Op deze bijzondere dag staat de communicant natuurlijk centraal. Om de communie bijzonder en memorabel te maken, bieden wij een tal van mogelijkheden aan, van een viering overdag tot een feest in de avond! Onze medewerkers kijken graag er naar uit om de communie voor uw kind uit te werken naar uw behoeften en wensen.

Bij een viering reserveert u een zaal voor uw communicant, uzelf en uw gasten. Deze zaal blijft de gehele dag toegankelijk, waarbij uzelf een planning samen met ons opstelt. De kinderen leven zich na het officiële gedeelte uit in het park met de vele diersoorten en attracties. De volwassenen genieten volop van de zaal met de verschillende opties, de wereldtuinen, de dieren en de attracties.

Ontdek de feestlocaties

In de Wereldtuin Italië bevinden zich de volgende zalen: Bernini, Da Vinci en Michelangelo. Deze zalen kunt u apart of gecombineerd kiezen. De capaciteit dat aangegeven is bij de afbeeldingen is gemaakt op basis van zittende gasten.

In de Wereldtuin Spanje bevinden zich de volgende zalen: Alhambra en Mexuar. U kunt deze zalen apart of gecombineerd huren. De capaciteit staat aangegeven bij de afbeeldingen en is gemaakt op basis van zittende gasten.

Aankleding

Mondo Verde heeft een standaard aankleding met luxe stoelen, tafels voorzien van luxe papieren tafelkleden, ecru kleurige statafelhoezen en kaarsjes op tafel.

Wilt u de aankleding naar een luxer niveau brengen? Dan hebben we de optie extra aankleding. De tafels bedekken we met witte linnen tafelkleden. De stoelen decoreren we stoelhoezen met een strik op de rugzijde. De statafels worden bedekt met ecru kleurige hoezen. De (sta-)tafels zullen we versieren met vaasjes gevuld met bloemen en kaarsjes.

Lekkere middag

Na het officiële gedeelte van de dag heeft u vast trek gekregen in een heerlijke lunch. Met een heerlijke broodlunch maakt u uw middag helemaal bijzonder.

Het lunchbuffet omvat verschillende broodsoorten, fijne vleeswaren, twee kaassoorten, verschillende zoetwaren, roomboter, koffie en thee. Lekker!

Heerlijke communietaart

Bij een communie hoort natuurlijk ook een heerlijke communietaart. Mondo Verde werkt samen met bakkerij Voncken. U kunt een afspraak met bakkerij Voncken inplannen om samen te brainstormen over de communietaart. Bakkerij Voncken levert ook de communietaart af bij Mondo Verde. Hier heeft u dus geen kopzorgen meer over. Wilt u liever de communietaart bij een andere bakkerij bestellen? Dat gaat, maar dan betaalt u een hogere serveertoeslag.

Communiefoto's

Om deze magische dag voor altijd vast te leggen, is er de mogelijkheid om ook prachtige communiefoto’s te maken in het park. Uw gasten verkennen in de tussentijd het park. Na de fotoshoot is het tijd om met zijn allen in de achtbaan te gaan. Joepie!

Feestarrangement

Mondo Verde biedt ook een speciaal all-in feestarrangement aan gedurende vijf uren. Verlenging van dit arrangement is mogelijk. Zo weet u vooraf welke kosten u te wachten staat. Dit arrangement bevat de volgende onderdelen:

Dit arrangement boekt u vanaf 30 volwassen personen. Wilt u langer genieten van dit feestarrangement? U betaalt € 7,50 extra per uur per persoon.

Ontdek de cateringmogelijkheden

Tijdens het avondfeest moet het communicantje, u en uw gasten natuurlijk heerlijk eten. Daarom hebben wij verschillende buffetten samengesteld.

De bovenstaande prijzen gelden als richtlijn, waarbinnen wij voor u een perfect op maat gemaakt pakket opstellen. Zo is een korter drankarrangement altijd mogelijk, waarbij de resterende uren geturfd worden. Andere lunches, zijn ook mogelijk indien dit op voorhand wordt besproken.

Kortom een communie vieren in Familiepark Mondo Verde is maatwerk en wij differentiëren ons door onze persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit! Wij denken met u mee en samen maken wij uw bijzondere dag onvergetelijk!

Contacteer ons voor de communie

Volg Mondo Verde: