Skip to content Skip to footer

Uniek feest

Speciaal voor u

Een locatie nodig voor een verjaardagsfeest, babyborrel, een jubileum, een themafeest, een afstudeerfeest, een kerstfeest of een ander soort feest? Mondo Verde biedt de ideale plaats met prachtige feestlocaties aan voor een uniek feest. De rijkelijk versierde feestlocaties zorgen voor een unieke en memorabele beleving voor de gasten. We bieden een scala van opties aan om uw uniek feest bijzonder en onvergetelijk te maken. Wij kijken er al naar uit om uw feest waar te maken! U ook?

Ontdek de feestlocaties

In de Wereldtuin Italië bevinden zich de volgende zalen: Bernini, Da Vinci en Michelangelo. Deze zalen kunt u apart of gecombineerd kiezen. De capaciteit dat aangegeven is bij de afbeeldingen is gemaakt op basis van zittende gasten.

In de Wereldtuin Spanje bevinden zich de volgende zalen: Alhambra en Mexuar. Deze zalen kunt u apart of gecombineerd kiezen. De capaciteit dat aangegeven is bij de afbeeldingen is gemaakt op basis van zittende gasten.

Cateringsmogelijkheden

Omdat u kiest tussen twee verschillende Wereldtuinen waarin de prachtige zalen zich bevinden, bieden wij u ook een diversiteit van cateringdiensten aan.

Contacteer ons voor uw feest

Volg Mondo Verde: