Skip to content Skip to footer

Congres

Schitterend decor op de achtergrond

Om een congres te organiseren, moet u beschikken over een prachtige locatie. Deze locatie moet praktisch zijn, maar ook een memorabele beleving geven aan uw gasten. Al onze prachtige zalen bezitten alle voorzieningen die u nodig heeft. Kijkt u of de inrichting en het gevoel ook bij uw bedrijf passen?

Heeft u weleens gedacht aan een congres in Spanje of Italië?

 Een congres omvat niet een standaard arrangement, maar bestaat uit een op maat gemaakt congres die naar uw hand te zetten is. Alle benodigde congresfaciliteiten zullen aanwezig zijn.  

Ontdek de Congreszalen

In de Wereldtuin Italië bevinden zich de volgende congreszalen: Bernini, Da Vinci en Michelangelo. Deze zalen kunt u apart of gecombineerd kiezen. De congrescapaciteit dat aangegeven is bij de afbeeldingen is gemaakt op basis van zittende gasten.

In de Wereldtuin Spanje bevinden zich de volgende congreszalen: Alhambra en Mexuar. U kunt deze congreszalen apart of gecombineerd huren. De congrescapaciteit dat aangegeven is bij de afbeeldingen is gemaakt op basis van zittende gasten.

Cateringmogelijkheden

Omdat u kiest tussen twee verschillende Wereldtuinen waarin de congreszalen zich bevinden, bieden wij u ook een waaier van cateringdiensten aan.

Aanvullende Congreszaken

Om een congres nog unieker te maken en de beleving van de gasten te optimaliseren, helpt het team van Mondo Verde u graag mee met het uitzoeken van eventuele workshops en rondleidingen. Daarnaast willen wij u ook graag verder helpen met eventuele entertainment en een ingevuld avondprogramma.

Contacteer ons voor een Congres te organiseren

Volg Mondo Verde: