Skip to content Skip to footer

Bedrijfsevent

Uw feest met een werelds decor

Een bedrijfsevent omvat vele zaken, waaronder een productlancering, een gala-avond, een personeelsfeest of een commercieel event. Het event moet zorgen voor een memorabele beleving voor uw gasten. Geven de locaties in de wereldtuin Spanje of de locaties in de wereldtuin Italië jou een warm gevoel dat past bij het thema van het event?

Mondo Verde heeft een waaier aan mogelijkheden voor u beschikbaar voor uw uitzonderlijke event. Een bedrijfsevent omvat niet een standaard arrangement, maar bestaat uit een op maat gemaakt event die naar uw hand te zetten is. Wij kijken er al naar uit om uw meest originele evenement waar te maken!

Ontdek de locaties

In de Wereldtuin Italië bevinden zich de volgende zalen: Bernini, Da Vinci en Michelangelo. Deze zalen kunt u apart of gecombineerd kiezen. De capaciteit staat aangegeven bij de afbeeldingen en is gemaakt op basis van zittende gasten.

In de Wereldtuin Spanje bevinden zich de volgende zalen: Alhambra en Mexuar. U kunt deze zalen apart of gecombineerd huren. De capaciteit staat aangegeven bij de afbeeldingen en is gemaakt op basis van zittende gasten.

Cateringmogelijkheden

Omdat u kiest tussen twee verschillende Wereldtuinen waarin de prachtige zalen zich bevinden, bieden wij u ook een diversiteit van cateringdiensten aan.

Contacteer ons voor een bedrijfsevent

Volg Mondo Verde: