Seizoenkaarthouder worden?


SEIZOENKAARTHOUDERS

Met een seizoenkaart van Familiepark Mondo Verde geniet u elke dag onbeperkt entree tijdens de reguliere openingstijden. Een seizoenkaart voor Mondo Verde kost vanaf 1 Januari 2019 € 31,50 p.p. en is geldig tot en met 31-12-2019.

Vanaf 1 Januari 2018 betaald iedere seizoenkaarthouder € 5,- p.p. per bezoek. U kunt in het park dan onbeperkt pasta, soep, broodjes, friet, snacks, koffie, thee, ranja en slush ijs nuttigen. Dit gaat in 2019 oook verder.

Voorwaarden aanschaf seizoenkaart:

 • Als u de entreeprijs aan de kassa betaald en later besluit een seizoenskaart aan te schaffen, wordt de reeds betaalde entreeprijs in mindering gebracht. Dit geldt enkel op de dag van parkbezoek.
  Hebt u een korting verkregen op de entreeprijs (groupon of dergelijke kortingsacties) dan wordt het reeds betaalde entreegeld in mindering gebracht.
  De bijdrage voor all you can eat (€ 5,-) wordt niet verrekend.

 • Indien u entree heeft verkregen met een bepaalde korting dan wordt deze aan de kassa verkregen korting nog verrekend.

 • Een seizoenkaart loopt altijd tot en met 31 december van het betreffende jaar, tenzij dit anders vermeld wordt.

 • Na aankoop van de seizoenkaart, maken wij een foto van u. Vervolgens vult u gegevens in zoals uw achternaam, voornaam, adres en geboortedatum. Vervolgens maken wij het pasje voor u klaar. Naargelang de drukte ligt het eraan of u het pasje dezelfde dag nog mee naar huis kunt nemen of dat het pasje bij het volgende bezoek voor u klaar ligt.

Daarnaast zijn er nog veel meer andere voordelen voor een seizoenkaarthouder, want als seizoenkaarthouder treedt u automatisch toe tot de club van Vrienden van Mondo Verde.
Dit lidmaatschap levert u en uw gezin de volgende voordelen op:

 • Korting bij alle Dier-en-Park aangesloten dierenparken in Nederland en het Duitse grensgebied; 

 • € 2,- korting op uw bezoek aan Kinderstad Heerlen (een entreekaart kost € 7,- i.p.v. € 9,-);

 • Indien uw mailadres bij ons bekend is, regelmatig digitale nieuwsbrieven met acties, activiteiten, de laatste nieuwtjes en uitnodigingen voor evenementen.

 

Ook is het mogelijk een seizoenkaart via automatische incasso te verlengen. Dit is gunstiger in prijs. Vraag voor de voorwaarden aan de kassa van Mondo Verde. 
In 2019 is de prijs voor automatische incasso € 27,50 p.p.
Het inschrijven voor een automatische incasso voor seizoenkaart 2019 is nog mogelijk tot December 2018.

* Prijzen zijn altijd onder voorbehoud

 

Op onze seizoenkaart zijn de algemene bepalingen van de privacy verklaring van toepassing. Lees alles over deze regelgeving in onderstaande link.

Privacyverklaring