Huwelijksplechtigheid


Huwelijksplechtigheid


Huwelijksplechtigheid

De huwelijksvoltrekking zal plaatsvinden in de bijzondere entourage van de Berninizaal in de Toscaanse Villa.De plechtigheid duurt een klein half uurtje na afloop verlaat u de Villa over een deken van rozenblaadjes. Tijdens de huwelijksvoltrekking heeft u de mogelijkheid uw eigen muziek ten gehore te laten brengen (3 songs). De Berninizaal zal uiteraard mooi aangekleed worden met kaarsjes en bloemen op de trouwtafel.

Aansluitend: kort gelegenheid tot feliciteren/foto’s maken in de Bernini zaal of op het terras van de Toscaanse Villa, vervolgens gang naar de Trevifontein.
Gevolgd door uw gasten loopt u naar de Trevifontein om daar twee speciale muntjes in de fontein te gooien welke eeuwig geluk zullen garanderen.
De plechtigheid en de gang naar de Trevifontein zal begeleid worden door onze gastvrouw / gastheer.

Indien u alleen het trouwarrangement van ons afneemt, dan betaald u € 550,00
Heeft u ook het feest in Mondo Verde dan zijn de kosten € 400,00
Voor bruiloften op een van onze buitenlocaties zijn andere prijzen van toepassing.

Het bespreken van de trouwambtenaar is het enige dat wij u niet uit handen kunnen nemen. U dient hiervoor contact op te nemen met de gemeente Landgraaf (afdeling burgerzaken, de heer Hans Veldhuizen, tel: 045-5695271). De ambtelijke (leges) kosten voor het huwelijk zullen ook bij de gemeente afgerekend dienen te worden.

U kunt tot 40 personen gratis mee nemen naar Mondo Verde om uw huwelijk mee te vieren. Voor de overige gasten betaalt u een entree van € 5,00 p.p.

Galerij Huwelijksplechtigheid