Halloween the villains III - 27 oktober


Halloween the villains III

The Nightmare continues…..

Halloween “The Villains II” van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde was een groot succes en dit vraagt natuurlijk om een vervolg! Kom met Halloween lekker griezelen bij “ The Villains III”

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober kun je in Wereldtuinen Mondo Verde weer terecht voor een portie stuipen op het lijf.

Deze editie biedt weer een onheilspellende wandeling door het immense park met verschillende scare zones, waaronder een nieuwe indoor zone! “The Haunted”

Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een gruwelijk gebied met nieuwe scare zones:  The Hills have Eyes, Blade vs Underworld, Once upon a Time, The Evil Fairground, The Asylum en The Corn Maze!

Je bent ook niet meer veilig op de wandelpaden, er zullen er nu ook meer walking scare actors zijn, die overal kunnen opduiken in het park, en waarmee je op de foto kan!

Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horeca gelegenheden in het park, en leuke Halloween goodies scoren bij de marktkraampjes!

The Villains staat inmiddels bekend om zijn unieke scare actors en is terecht in de top 6 beland van beste Halloween events in Nederland/ Belgie!

Kortom …The Place to be om een gruwelijke top avond te beleven! 

Scoor nu snel een ticket. Link: https://goo.gl/nbzZC3

Website: www.the-villains.com

Facebook: https://goo.gl/FiYvDS