Halloween the villains IV - 26 oktober


Halloween the villains IV

 

The Nightmare continues….. Sale started!!

Halloween “The Villains III” van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde was een groot succes en dit vraagt natuurlijk om een vervolg! Kom met Halloween lekker griezelen bij “ The Villains IV”

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober vanaf 19:00 kun je in familiepark Mondo Verde weer terecht voor een portie stuipen op het lijf. 

Deze editie biedt weer een onheilspellende wandeling door het immense park met verschillende scare zones, met ieder jaar weer andere thema’s!

Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in oa de volgende scare zones:
The Infected , The Darkness, The Fun Maze, Cave in the Woods, Victorians from Hell, Jungle Fever, en de Witte Wieven.

Nieuwe indoor zone: “The Darkness”

Je bent ook niet veilig op de wandelpaden, er zullen ook walking scare actors zijn, die overal kunnen opduiken in het park, en waarmee je op de foto kan! Tevens zijn de attracties van het park geopend.

Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horeca gelegenheden in het park, en leuke Halloween goodies scoren bij de marktkraampjes!

Om 24:00 sluiten de scare zones en zullen alle Villains zich naar Hell Hambra (het feestgebouw) begeven, alwaar van 00:30-01:30 nog een Fotoshoot/ Afterparty met DJ zal zijn!

The Villains staat inmiddels bekend om zijn unieke scare actors en staat garant voor een avondvullend griezeluitje! Niet voor niets al 2 jaar in de top 6 van beste Halloween events in België en Nederland

Kortom …The Place to be om een gruwelijke top avond te beleven! 
Scoor nu snel een ticket. 

Wil jij zelf als standhouder op dit gave event staan? Stuur dan een email naar:
d.honing@familieparkmondoverde.nl

Facebook: https://goo.gl/p5B1QA

Website: www.the-villains.com

Tickets online (Tickli): https://shop.tickli.nl/event/VillainsMV2018

Leeftijd: Absoluut 12+ !!

Organisatie: 
Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde Landgraaf