Seizoenkaarthouder worden?


SEIZOENSKAARTHOUDERS

Met een seizoenskaart van Wereldtuinen Mondo Verde geniet u elke dag onbeperkt entree tijdens de reguliere openingstijden. Een seizoenskaart voor Mondo Verde kost vanaf 1 Januari 2018 € 27,50 p.p. en is geldig tot en met 31-12-2018.

Vanaf 1 Januari 2018 betaald iedere seizoenkaarthouder € 5,- p.p. per bezoek. U kunt in het park dan onbeperkt pasta, soep, broodjes, friet, snacks, koffie, thee, ranja en slush ijs nuttigen.

Voorwaarden aanschaf seizoenskaart:

  • Als u de entreeprijs aan de kassa betaald en later besluit een seizoenskaart aan te schaffen, wordt de reeds betaalde entreeprijs in mindering gebracht.
    Hebt u een korting verkregen op de entreeprijs (minicard, groupon of dergelijke kortingsacties) dan wordt het reeds betaalde entreegeld in mindering gebracht.

  • Indien u entree heeft verkregen met een bepaalde korting dan wordt deze aan de kassa verkregen korting nog verrekend.

  • Een seizoenskaart loopt altijd tot en met 31 december van het betreffende jaar, tenzij dit anders vermeld wordt.

  • Na aankoop van de seizoenskaart, maken wij een foto van u. Vervolgens vult u gegevens in zoals uw achternaam, voornaam, adres en geboortedatum. Vervolgens maken wij het pasje voor u klaar. Naargelang de drukte ligt het eraan of u het pasje dezelfde dag nog mee naar huis kunt nemen of dat het pasje bij het volgende bezoek voor u klaar ligt.

Daarnaast zijn er nog veel meer andere voordelen voor een jaarkaarthouder, want als jaarkaarthouder treedt u automatisch toe tot de club van Vrienden van Mondo Verde.
Dit lidmaatschap levert u en uw gezin de volgende voordelen op:

  • Korting bij alle Dier-en-Park aangesloten dierenparken in Nederland en het Duitse grensgebied; 

  • € 2,- korting op uw bezoek aan Kinderstad Heerlen (een entreekaart kost € 7,- i.p.v. € 9,-);

  • Indien uw mailadres bij ons bekend is, regelmatig digitale nieuwsbrieven met acties, activiteiten, de laatste nieuwtjes en uitnodigingen voor evenementen.

 

U kunt er ook voor kiezen om uw seizoenskaart via automatische incasso te verlengen. Dan kost een seizoenskaart voor 2018 slecht € 24,-

 

Prijzen zijn altijd onder voorbehoud