Diners


3 gangen menu’s
(U kiest één menu voor de hele groep)

Menu 1

**********
Rundvleessoep
Runderlappen in een saus van champignon zongedroogde tomaatjes
Groenten van het seizoen
Aardappel Gratin
Hele appel in de oven met Amarene kers
Vanille saus met gekarameliseerde noten

Menu 2

**********
Kreeftensoep
Varkenshaas gevuld met pruimen in een sherryroomsaus met stukjes pruim
Witlof omwikkeld met parmaham
Aardappel Gratin of gebakken krieltjes
Vruchtenbavarois van ’t seizoen met slagroom en verse vruchten

Menu 3

**********
Champignoncremesoep met diverse bospaddenstoelen
Varkenshaas in peperroomsaus
Haricots-Verts
Roseval-aardappelen met rozemarijn
Bavarois met vers gemengd fruit en slagroom

Menu 4

**********
Kervel-of waterkers Soep
Zalm provinciaal uit de Oven
Peulen en peentjes
Gebakken krieltjes of aardappelgratin
Vanillemousse met Amarene kers en slagroom verrijkt met gekarameliseerde noten

Menu 5

**********
Broccoli Roomsoep
Gegrilde Kipfilet in een paprika roomsaus met champignons
Groenten van het seizoen
Aardappelgratin
Bosvruchtenmousse met slagroom

Menu 6

**********
Kerry Roomsoep met stukjes tomaat en paprika
Gevulde kalkoenfilet met een fruitige saus
Witlof omwikkeld met parmaham
Gebakken aardappelschijfjes met ui
Bavarois van ’t seizoen met slagroom en geraspte chocolade

4-GANGEN MENU’S MONDO VERDE

Menu 1

**********
Rundercarpaccio
Asperge room soep
Kalfsoester met roomsaus
Peultjes met worteltjes
Aardappelgratin
Aardbeienbavarois met geraspte chocolade en slagroom

Menu 2

**********
Zalmcarpaccio
Italiaanse tomaat- mozzarella soep
Entrecote met kruidenboter
Boontjes met spek
Gebakken Roseval aardappelen
Abrikozen-mango mousse met slagroom en ammareto-koekjes
En chocolade stick

Menu 3

**********
Tonijntartaar op bedje van sla met balsamicodressing
Gebonden champignonsoep
Zalmfilet met witte wijnsaus
Broccoli
Kruidenpuree
IJs met notenkrokant en slagroom

Menu 4

**********
Gebakken champignons op toast met rucollasalade
Heldere kippensoep
Varkensfilet met Afrikaanse-mosterdsaus
Zuurkool met gebakken spek
Roompuree
Flensjes met ijs en slagroom, chocolade en honing

Menu 5

**********
Vitello tonato
Pesto roomsoep
Tongrolletje gevuld met zalm
Bladspinazie
Venkelpuree
Apfelstrüdel met vanillesaus en slagroom

Menu 6

**********
Salade Nicoise
Spinaziesoep
Beenham met honing en mosterd-saus
Spruitjes met brunoise appeltjes met een vleugje kaneel
Gebakken krieltjes met uitgebakken spek
Verse fruitsalade met likeur en slagroom

5-GANGEN MENU’S MONDO VERDE

Menu 1

**********
Garnalencocktail met rucolla en cocktailsaus
Italiaanse tomaat-mozzarella soep
Kabeljauwfilet met basilicumsaus
Tagliatelle
Romana boontjes
Spoon
Schwarzwalderkirsch met vanille-ijs en slagroom

Menu 2

**********
Zalm soep
Gerookte kipfiletsalade
Visspiezen met remouladesaus
Gemengde roerbakgroenten met champignons
Gnocchi’s
Champagnefluitje met aardbeitjes en sorbet-ijs
Luikse waffel met warme kersen en slagroom

Menu 3

**********
Tonijnsalade
Heldere groentensoep
Souvlakispiezen met limoensaus
Gekruide rijst
Gebakken driekleuren paprika’s
Champagnefluitje met aardbeitjes en sorbet-ijs
IJs met fruit en slagroom en kletskoppen

Menu 4

**********
Zalmcocktail
Heldere venkelsoep
Victoriabaars met crème fraichesaus
Gekookte krielaardappelen met peterselie
Broccoli met paprika
Spoon
Crème brúlée

Menu 5

**********
Garnalencocktail
Viensoep met gegratineerde kaas
Beenhammetjes met spek en mosterdsaus
Zuurkool met spek
Aardappelpuree
Champagnefluitje met amarene kers en mango sorbet-ijs
Tiramisu met chocoladesaus en slagroom

ITALIAANSE 3-GANGEN MENU'S

Menu Salvatore

**********
Pappa al pomodore
Italiaanse tomatensoep met brood
Abbacchio
Romeins lamsvlees
Aardappelpartjes op italiaanse wijze met rozemarijn
Bladspinazie met room
IJs met vers fruit en slagroom

Menu Tosca

**********
Minestronesoep met pesto
Varkenshaas gevuld met gorgonzola op Italiaanse wijze
In een pestroomsaus met bospaddenstoelen
Peultjes en peentjes
Grand dessert

Menu Donatello

**********
Zuppa di Funghi
Champignonsoep
Filetti al pepe verde
Biefstuk met groene pepers in room
Tuinbonen met spekje
  Italiaanse puree
Crème caramel met slagroom & gesuikerde noten

Menu Azura

**********
Zalm-Roomsoep
Cannoli di platesse con piselli
Scholrolletjes met doperwten
Tagliatelle met paddenstoelen en olijven
Worteltjes
Panna cotta al caffe
Slagroom en koffiebonen

Menu Bella Italia

**********
Zuppa di Funghi
Champignonsoep
Tortellini con pesto panna salsa
Toltellini met pesto roomsaus
Pollo arrosto all’limone&pomodore salse
Gebakken kip met een tomaten&limoensaus
Gratin di Belga e Proscuitto
Witlof omwikkeld met ham
Spumone al lampon
Frambozenmousse

Menu Indaco

**********
Tacchino Tonata
Kalkoenrollade met tonijnsaus
Penne allárrabbiata
Penne met pittige tomatensaus
Spiedini di carne e Verdure
Vleesspies met garnalen
Diverse Italiaanse groenten in een tomatensaus
Crème Brullee

ITALIAANSE 4-GANGEN MENU'S

Menu Bleu Coast

**********
Tomatensoep
Pane d’ ítalia con Funghi
Italiaans brood met gebakken champignons
Gebakken aardappels met Italiaanse kruiden en paprika
Filettod i pollo can Brandy
Kip filet met Cognacsaus
Cavolini di bruxelle piccante
Pittige spruitjes
Fragole alla Cardinale
Kardinaal dessert met aardbeien

Menu Luigi

**********
Vitello Tonato
Kalfsvlees met tonijnsaus
Brodo di Verdure
Heldere Groentebouillon
Tagliatelle pasta met roomsaus
Salmone Bollito alla bales
Gepocheerde zalm(met 3 sauzen)
Finocchi alla parmigiana
Venkel met parmezaanse kaas
Crème caramel

ITALIAANSE 5-GANGEN MENU'S

Menu Pedero Excellent!

**********
Insalata de Pollo
Salade met kip
Zuppa verdure italia
Italiaanse groentesoep
Lasagne Bolognese Spinata
Lasagne met spinazie
Spiedini di bue e verdure
Runderspies met garnalen
Verdure mista italiana con salsa di pomodoro
Gemengde italiaanse groenten met tomatensaus
Pallete al Fromage d’italia
Diverse italiaanse kazen
Grand dessert