Bourgondisch Buffet


BOURGONDISCH BUFFET “LEMIERS”

*******************
Boeren Huzaren-salade
Gevuld eitje
Hamrolletje met Asperges
Gebraden Gehaktbrood
Boeren-Omelet
Uitgebakken Spek
Beenham in Champignon-saus
Mosterd-saus
Party-saus
3 Seizoen-salades
Fruit-salade
Vers gebakken stokbrood
Roggebrood
Diverse broodsoorten
Roomboter

 BOURGONDISCH BUFFET “WAHLWILLER”

*******************
Limburgse Koude schotel (ambachtelijk bereid)
Gevuld eitje
Gevulde tomaat
Hamrolletje met Asperges
Ardenner ham met Meloen
Gegrilde Kipfilet
Warme Beenham
(champignon-roomsaus en stroganoffsaus)
Gebraden gehaktbrood
Party-saus
Uitjes Monegask
3 Seizoen-salades
Fruitsalade
Vers gebakken stokbrood
Diverse broodsoorten
Kruidenboter

BOURGONDISCH BUFFET “NYSWILLER”

*******************
Limburgse Koude schotel (ambachtelijk bereid)
Gevuld eitje
Hamrolletje met Asperges
Diverse soorten paté
Gebakken kipstukjes Bourgondisch gekruid
Limburgs zuurvlees en tête de veau
Gebraden gehakt
Party-saus
Uitjes Monegask
3 Seizoen-salades
Fruitsalade
Broodmand met diverse soorten brood
Kruidenboter

BOURGONDISCH BUFFET ‘VIJLEN”

*******************
Limburgse Koude schotel (ambachtelijk bereid)
Gevuld eitje
Hamrolletje met Asperges
Rauwe ham met Meloen
Diverse soorten paté
Gebakken Kipfilet
Warme Beenham
(champignon-, stroganoff-, zigeuner- of pepersaus)
Party-saus
Mosterdsaus
3 Seizoen-salades
Vers gebakken stokbrood
Diverse broodsoorten en roggebrood
Kruidenboter

BOURGONDISCH BUFFET “WITTEM”

*******************
Limburgse Koude schotel (ambachtelijk bereid)
Gevuld eitje
Hamrolletje met Asperges
Diverse soorten Paté
Vleesschotel met diverse specialiteiten
Kaasplank van Limburgse bodem met honing en stroop
Gebakken bloedworst met of zonder spek en appel
Limburgse zult met roggebrood
Limburgs zuurvlees
Casselerib-, champignon-, of speksaus
Mosterd-saus
Uitjes Monegask
3 Seizoen-salades
Vers gebakken stokbrood
Roggebrood
Diverse broodsoorten
Kruidenboter & Appelstroop

BOURGONDISCH BUFFET “GEULLE”

*******************
Limburgse Koude schotel (ambachtelijk bereid)
Gevuld eitje
Gevulde tomaat
Hamrolletje met Asperges
Diverse soorten Paté
Forel
Zalm
Garnalen
Macaroni-salade met tonijn
Cocktail- of Parysaus
3 Seizoen-salades
Fruitsalade
Gemengde broodmand
Vers gebakken stokbrood

BOURGONDISCH BUFFET “SLENAKEN”

*******************
Limburgse koude schotel (ambachtelijk bereid)
Limburgse zult
Diverse soorten paté
Diverse vleeswaren op plank geserveerd
Kaasplank met diverse kaassoorten
Kippehaasjes in zoetzure fruitsaus
Gegrilde kipfilét
Limburgs zuurvlees
3 seizoen-salades
Limburgse mosterd & appelstroop
Cocktailsaus en knoflooksaus
Roomboter en kruidenboter
Diverse broodsoorten en vers gebakken stokbrood
Roggebrood

BOURGONDISCH BUFFET “GULPEN”

*******************
Limburgse koude schotel (ambachtelijk bereid)
Gevuld eitje
Gevulde tomaat
Hamrolletje met Asperges
Ardennerham met meloen
Gehaktballetjes in zigeunersaus
Warm geserveerde Indisch pikante biefstukreepjes
Gebraden gehaktbrood
Gegrilde kipfilet
Gerookte Schotse en Noorse zalm
Gerookte forel
Uitjes Monegask
Cocktail- of partysaus
3 Seizoen-salades
Vers gebakken stokbrood
Diverse broodsoorten

BOURGONDISCH BUFFET “MAGRATEN”

*******************
Limburgse koude schotel (ambachtelijk bereid )
Vleesplank met diverse soorten ham en vleeswaren, cocktailballetjes en diverse kleine cocktailworstjes
Kaasplank met diverse kaassoorten
Zalm
Maatjes haring met gesnipperde uitjes
Gerookte Geuldal forel
Garnalen
Limburgs zuurvlees
Kip Pilaf
3 seizoen-salades
Fruitsalade
Limburgse mosterd
Uitjes Monegask en kruidensaus
Gemarineerde groene olijven
Roomboter en kruidenboter
Diverse broodsoorten en vers gebakken stokbrood
Roggebrood