Mondo Verde all you can eat - 6 Nov


Geachte seizoenskaarthouder.

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Mondo Verde. Vanaf 1 januari 2018 gaat er iets veranderen binnen ons bedrijf. Wij hebben de laatste weken gemerkt dat de nieuwe actie “All you can eat” een geweldig succes is gebleken.

Wij hebben veel positieve reacties mogen ontvangen waar we erg blij mee zijn. Velen van u gaven de opmerking dat het een geweldige actie is en dat we dit vaker zouden moeten doen.

Bij dezen hebben wij hieraan gehoor gegeven want met ingang van 1 Januari 2018 heeft directie van Mondo Verde besloten geheel over te gaan in het park op “All you can eat”.

Voor de seizoenskaarthouder geldt dat er per bezoek een bedrag van €5 bijbetaald dient te worden, hiervoor ontvangt u wel onbeperkt eten & drinken.

De directie denkt een super leuk nieuw concept te hebben en hoopt natuurlijk dat u dit ook zult vinden. Maar wij denken ook aan de mensen die dit concept niet omarmen. Hiervoor hebben wij natuurlijk begrip en u kunt via onderstaand mailadres uw seizoenskaart stopzetten, dat wil zeggen dat voor u de automatische incasso in januari van €24,- niet zal plaatsvinden en uw seizoenskaart niet meer geldig is.

 Heeft u geen automatische incasso dan is uw seizoenskaart automatisch geldig t/m 31-12-2017.

Wij hopen natuurlijk dat wij u als bezoeker terug zien in ons geweldige mooie park.

U ontvangt “All you can eat” onbeperkt:
Soep, friet, frikandel, kroket, verrassingssnack, broodje hamburger, broodje kaas, broodje ham, broodje cervelaat, warme dranken, ranja, slush-ijs en fruit.

Als u geen gebruik meer wens te maken van uw seizoenskaart:

Wij hebben van u nodig:
Seizoenskaartnummer:
Naam:
Adres:

Mail naar info@wereldtuinenmondoverde.nl en wij zetten uw seizoenkaart stop.

Kom naar Mondo Verde en beleef een geweldige dag in ons mooie park inclusief onbeperkt eten & drinken.


Vriendelijke groet,

Directie Mondo Verde.